Puertas Abiertas 2 SADHANA STUDIO - 19,20,21 de Mayo 2012



"Portes Obertes II" és una aventura expositiva encapçalada per la estadounidense Laurie Pearsall que de la mà de l'Elena Gatti, la Nanci Fernández, la Patrícia Riveras i la Mari Koening, -residents a l'illa-, oferiran una visió multi-disciplinar i íntima de la seva creativitat sota el caliu de la pròpia llar.

"Portes Obertes II" és una invitació a fer una passejada per un itinerari eclèctic: pintura, col.lage, ceràmica, escultura..., on les artistes ens mostraran els seus diversos llenguatges a través d'una particular manera d'exposar.


Elena Gatti, Nanci Fernández, Patricia Riveras, Mari Koenig i la pròpia Laurie, jugaran a ser convidades i amfitriones alhora, segons convingui, i ens obriran una finestra al seu mon durant els dies 19, 20 i 21 de Maig.

On?

Plaça Cardenal Reig 4 - 1 B., Palma.

Quan?

Dissabte 19 de Maig (10-14h i 17-21h), diumenge 20 de Maig (17-20h), dilluns 21 de Maig (10-14h)

Us hi esperem!









“Puertas Abiertas II” es una aventura expositiva encabezada por la estadounidense Laurie Pearsall que junto a  Elena Gatti, Nanci Fernández, Patricia Riveras y Mari Koenig, - residentes en la isla-,  ofrecerán una visión multidisciplinar e intima de su creatividad en el calor del propio hogar.

 “Puertas Abiertas II” es una invitación a pasear por un itinerario ecléctico: pintura, collage, cerámica, escultura...,  donde las artistas nos mostrarán sus diversos lenguajes a través de una particular manera de exponer .

Elena Gatti, Nanci Fernández, Patricia Riveras, Mari Koenig y la propia Laurie jugarán a ser invitadas o anfitrionas, según convenga, y nos abrirán una ventana a su mundo los días 19, 20 y 21 de Mayo.

¿Dónde?

Plaza Cardenal Reig 4 - 1B, Palma.

¿Cuándo?

 Sábado 19 de Mayo (10-14h y 17-21h), domingo 20 de Mayo (17-20h), lunes 21 de Mayo (10-14h)

¡Os esperamos! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.